Team

Dennis Meurs

Manager Finance

"Mijn favoriete bestemming is West-Amerika: Californië, Nevada en Arizona. Wanneer ik op vakantie ben doe ik alles behalve stilzitten! Ooit wil ik nog eens naar Jordanië op vakantie."

Jacqueline Bastiaan

Manager Verkoop

"Mijn favoriete bestemming is: Cyprus. Op vakantie ga ik het liefst hardlopen, wijngaarden bezoeken en doe ik andere sportieve activiteiten. Ooit wil ik nog eens Nieuw-Zeeland bezoeken en parachute springen!"

Vernanda Appelman

Commercieel medewerker

"Mijn favoriete bestemming is: Spanje. Mijn ideale vakantie? Heerlijk in de zon liggen met een goed boek, lekker eten en er af en toe op uit om het land te verkennen. Ooit wil ik Cuba nog ontdekken."

Ton Vendrig

Directeur

"Mijn favoriete vakantiebestemming is Portugal. Wanneer ik op vakantie ben ga ik dorpjes verkennen en genieten van de plaatselijke specialiteiten. Ooit wil ik nog eens de wijngebieden in Zuid-Afrika bezoeken."

Leonie Houtenbos

Product- & Contentmanager

"Mijn favoriete bestemming? Moeilijke keuze, maar ik ben dit jaar in Colombia geweest en dat was toch wel echt een fantastische bestemming! Maar een stedentrip of strandvakantie dichterbij huis is ook altijd goed. Op vakantie trek ik er het liefst op uit om het land “zien”, maar natuurlijk ook lekker relaxen, uiteten en (hopelijk) van het mooie weer genieten. Ooit wil ik nog naar Australië mijn zusje opzoeken en een keer bungeejumpen."

Erik Naaktgeboren

Senior Product- & Contentmanager

"Mooiste vakantie ooit is een trekking in Nepal. Tegenwoordig zijn mijn favoriete bestemmingen Portugal, Griekenland en Cyprus. Mijn vakantie bestaat uit lezen, uit eten, rondrijden/lopen, het land “zien”, maar toch vooral: relaxen. Ooit wil ik nog eens Footballgroundhopping langs de traditionele Engelse voetbalclubs uit de lagere divisies; dus geen Emirates Stadium, maar Craven Cottage."

Angela van Lingen

Verkoop medewerker

"Mijn favoriete bestemming is: Cyprus. Mijn ideale vakantie bestaat uit: Het land verkennen door middel van excursies, maar ook lezen, zonnen/zwemmen en lekker eten. Ooit wil ik nog eens met kerst naar Lapland en dan een sneeuwscootersafari en een huskytocht doen."

Michelle Plug

Verkoop medewerker

"Mijn favoriete bestemming is Italië/Sardinië. Mijn ideale vakantie bestaat uit: Relaxen op het strand, slenteren door stadjes & een heerlijk eten! Ooit wil ik nog eens naar Lapland & Cuba."

Sandra Kerker

Manager Groepsreizen & Incentives

"Mijn favoriete bestemming is: Griekenland. Mijn vakantie bestaat uit een combinatie van dingen zien, actief zijn, de natuur in en op het strand luieren om dan de dag af te sluiten met een lekker etentje inclusief wijn. Ooit wil ik nog eens op safari in Tanzania."

Daniël Schutte

Accountmanager

"Mijn favoriete bestemming is: Israël. Op vakantie maak ik het liefst kennis met het land en haar tradities. Dubai en Oman staan hoog op mijn lijstje om ooit nog eens naar toe te gaan."